OLLI-PEKASTA eli OLSASTA SANOTTUA

Olsa on ollut mukana paralympiatoiminnassa tasoittamassa tietä vammaisurheilijoille, valmentajille ja urheilujohtajille, jotka ovat kohdanneet rajattomia odotuksia. Kestävyysurheilijana itsekin hän on ymmärtänyt huippu-urheilumaailman ja vammaisurheilijat ovat kokeneet Olsan olevan heitä varten. Loistavana kuuntelijana ja joustavana kanssaeläjänä hän on luonut kilpailumatkoilla luottamuksellisen ilmapiirin, jossa hän on auttanut ratkomaan elämän kokoisia asioita. Olsan kansainvälisyys, suvaitsevaisuus ja aito tasa-arvo on mahdollistanut kisapapin osallistumisen joukkueen johtoon. Pappi on ollut paralympialaisissa urheilijoiden rinnalla heidän elämän piirissään.

Maria Laakso, joukkueenjohtaja Suomen Paralympiajoukkueet /pääsihteeri Suomen Paralympiakomitea 1999-2008

* * *


Olen oppinut tuntemaan Olsan johtajana, joka kantaa huolta työntekijöiden jaksamisesta ja hyvinvoinnista. Hänellä on ihailtava kyky asettua eri-ikäisten lähimmäisten rinnalle ja välittää hyvää mieltä ympärilleen. Hampurin merimieskirkon vaativassa toimintakentässä Olsa on osoittautunut monipuoliseksi osaajaksi.

Heikki Rantanen
henkilöstöjohtaja
Suomen Merimieskirkko ry


* * *


Olli-Pekka on aidosti kiinnostunut ihmisistä ja asioista, ihmisten ideoista ja yhteisistä projekteista. Olli-Pekassa yhdistyy vahvana johtajan määrätietoisuus ja kyky kuunnella ihmisiä. Olli-Pekan tapa toimia lähtee itsensä johtamisesta. Sitä kautta hän pääsee sinuksi muiden ihmisten kanssa”. Olli-Pekka pystyy asettamaan päämääriä ja tavoitteita ryhmälle keskustellen sen kanssa.

Pasi Staff
Komentaja ( merivoimat )
Puolustusvoimat
Suomen Kansainvälinen Rekkakirkkoyhdistys, puheenjohtaja


* * *


Olen niin äitinä kuin kollegana kiitollinen Olsan osaamisesta sielunhoitajana. On hyvä, että pappi jaksaa olla kiinnostunut niin nuorista kuin vanhoista Herramme pienimmistä.

Olen itse kirkkoherran virassa vuosia toimineena vaikuttunut hänen kyvyistään olla hengen mies ja talonmies,ihmisten ja reusrssien johtaja yhtälailla. On hyvä että pappi on tehnyt itselleen jo etukäteen selväksi miten kirkkoherran työ niin määrällisesti kuin laadullisesti eroaa muista papintehtävistä.

Hilkka Olkinuora
rovasti
kirkolliskokousedustaja ja Tampereen hiippakunnan hiippakuntavaltuuston vpj